Intelligentie door Technologie

Stuur vacature door

De functie

Voor verschillende grote en uitdagende & kleinere verbouw, onderhoud en renovatie projecten waar J.P. van Eesteren momenteel aan werkt, hebben we stage plekken beschikbaar voor HBO en MBO studenten Bouwkunde. 

Je gaat meewerken in de werkvoorbereiding en mogelijk ook in de uitvoering. Je ondersteunt bij het plannen van de uitvoeringswerkzaamheden, stelt een concrete werkvolgorde op en stuurt de onderaannemers aan. Naast deze ondersteunende werkzaamheden bekijken we ook samen met jou wat je op wilt pakken. 

Je krijgt een uitdagende opdracht waar je echt je steentje bij kan dragen, zodat je er een leerzame en interessante stage van kunt maken!

Omgeving

Binnen J.P. van Eesteren werken we aan projecten die grenzen verleggen. Het gaat dan om technisch en organisatorisch complexe projecten, zowel in nieuwbouw, verbouw als in onderhoud. Denk aan de A’dam Toren in Amsterdam, de verbouwing van het Rijksmuseum of de Markthal Rotterdam. Onze ambitie is ‘Gebouwen slimmer maken’. En dat mag je op twee manieren lezen: dat we het bouwen zelf slimmer aanpakken maar ook dat het gebouw slimmere functionaliteiten krijgt. Want op beide terreinen zien we talloze kansen. Met slimmere en duurzamere technieken, concepten en methodes. Met vakmanschap en samenwerking. Met mensen die creatief zijn in hun denken en anderen inspireren ook een stapje verder te gaan.

Waar je komt te werken, hangt af van het project waar je je stage periode gaat volbrengen. Dit kan bijvoorbeeld in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam zijn. Je komt te werken in een enthousiast en ervaren team.

Ervaring

Je bent:
- HBO of MBO student Bouwkunde 3e jaars
- communicatief en zelfstandig
- een echte teamspeler
- beschikbaar per september voor een periode van tenminste 4 maanden.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende stageplek op bijzondere projecten.  
Je doet ervaring op en werkt samen met ervaren collega's waar jij veel van kunt leren. 
Daarnaast krijg je natuurlijk ook een stage vergoeding conform de bouw cao.

Interesse?

Heb je interesse in een stage bij J.P. van Eesteren? Solliciteer dan via de sollicitatie button.