Intelligentie door Technologie

In Veenendaal realiseerde Koopmans Bouw 113 nieuwbouwwoningen in het project Eiland L, De Kade. Inmiddels is het project opgeleverd en is het goed om eens een kijkje te nemen achter de nieuwe voordeur van een van deze huizen. Dat doen we bij Wilco en Vera en hun pup Rosie. We zijn benieuwd hoe zij hun nieuwe huis beleven en naar hun ervaringen van het kopen tot en met het opleveren van een nieuwbouwwoning.

Keuzes maken

Een nieuw huis dat vooral heel stijlvol en warm is ingericht. De persoonlijke smaak van deze bewoners zie je in alle ruimtes terug. Om dergelijke keuzes te maken, gaan kopers natuurlijk niet over één nacht ijs. Het is een behoorlijke investering die je dan ook graag in één keer goed wilt doen. Je krijgt te maken met diverse kopersopties en meer-/minderwerk. Dat traject begint zodra de handtekening is gezet en eindigt zelfs pas na oplevering. Dat gold ook voor Wilco en Vera. Om tot het mooie eindresultaat te komen, werden diverse overleggen gevoerd tussen dit jonge enthousiaste stel en het projectteam van Koopmans. Mede omdat bepaalde wensen van deze toekomstige bewoners niet altijd uitvoerbaar bleken.

Eigen wensen en ideeën

Vera vertelt: ‘We hadden voor onszelf al helemaal een beeld in ons hoofd over hoe we alle ruimtes wilden inrichten. Vooral de badkamer was voor ons cruciaal. Dat is namelijk echt dé plek in ons huis waar we heerlijk willen chillen en relaxen.’ Maar dat bleek wel een uitdaging, want het betekende de nodige aanpassingen in onder meer het leidingwerk. Wilco geeft aan dat er vervolgens wel heel goed is meegedacht door het projectteam ‘Er werden diverse creatieve oplossingen aangedragen waarmee wij ons huis toch helemaal naar onze eigen wensen en ideeën konden inrichten. Daarbij viel het ons vooral op dat de mensen van Koopmans echt als een team hierover nadachten en het samen voor elkaar maakten.’

Stuur artikel door